Producten
8bf79713a61f150743fb9bd1385669a2.jpg
14b6f3c67ada65822c714db1ea90b57b.jpg
9e0ac075e04c28e2cdec99d03c2d3f0a.jpg
a6960bfcaed691087a06da1268e8b668.jpg
Foto

Betalen

Foto

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voordelen van iDEAL:

  • iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk;
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  • Controle en overzicht op de betaling
  • U kunt iDEAL gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Friesland bank, ASN bank, SNS Regio bank en Fortis.
  • De betaling wordt direct ontvangen, waardoor uw order direct, zonder oponthoud wordt verwerkt.

Wat is iDEAL

U plaatst een bestelling bij Badkamergoedkoop. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Buckaroo is de Ideal Provider voor onze webwinkel. Wanneer u ervoor kiest om de betaling via iDEAL te laten verlopen, zullen zij u betaling ontvangen via een beveiligde betaalomgeving van Buckaroo.

Vooraf overmaken

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling. Wanneer u kiest om uw bestelling te betalen middels vooraf overmaken wordt bestelling direct na ontvangst betaling verzendklaar gemaakt en zelfde dag nog aan vervoerder meegegeven.

Incasso

Eenmalige afschrijving van orderbedrag, zodra bedrag door ons is geincasseerd, wordt order direct naar u verzonden, orders welke niet per postNL kunnen worden verzonden worden per transporteur bezorgd, hiervoor wordt eerst contact met u opgenomen omtrent bezorgdag

Rembours

Wij maken gebruik van een bezorgdienst die alles in het werk stelt voor een juiste levering van producten. U betaalt rechtstreeks aan de transporteur of postbode op het moment dat de bestelling bij u thuis wordt bezorgd. Zorgt u er voor dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Bij levering onder rembours betaalt u € 10,- rembourskosten naast de standaard verzendkosten.

Afhalen / Contant

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in ons magazijn kan u ook ter plaatse betalen (er is géén pingelegenheid)